Valborgsmässoafton!

Jag har inte skrivit något idag, sorry ;) Men jag vaknade vid åtta, jag är van vid o kliva upp tidigt måndag-fredag... så ja ;) Jag läste ett tag och lyssnade på musik, sen klev jag upp och startade datan, och efter ett tag fikade jag, eller ja hela famlijen. Efter dt duschade jag, klädde på mig (Mjukisbyxor o tröja + kofta sen på kvälln) och satte mig vid datan och fixade med nya designen (Jagvet, jag har nyss gjort en men jag blev inte spc nöjd..). Sen så åt jag lunch vid ett, och efter dt gick jag ut och hade snöbollskrig med nora x) o sen gick vi in o spela sims, när jag skulle äta gick hon hem... Eller när hon skulle äta, rättare sagt ;) Sen har jag inte gjort mycket alls, men på kvällen vid halvåtta for ja&pappa o hämta michaela vid skolan C: Och pappa lämna av oss på gammplatsen (där folk bodde för typ 400000000000 år sen.. okej kanske inte så länge men ni fattar hoppas jag) och vi for och kolla majbrasa :) Vi träffa ngra vi kände och sen vid typ tjugo över nio ringde jag pappa och han hämta oss. Och nu sitter jag här och bloggar :P Ska kanske börja om på The Twilight Saga ikväll? Hmm...


(Jag lägger antagligen ut nya designen imorgon!)


hehe (a)

förlåt mig (a) men jag har absolut inte orkat skriva, och så har jag varit upptagen ;3 jag åt hos syrran, mamma va i umeeå, sen for ja på hopprep för o pröva på, de va väl såådärrr, sen for ja hem o städa sen ja har jag inte gjort så mke. ska göra en överasskning nu, ;d

internetkrångel

Hej! Idag har det varit ngt internetkrångel? Men jag har ändå inte hunnit skriva... :P Efter skolan var jag med Michaela och vi for på Frasses och köpte miilkshake ;D Sen när vi druckit upp så for vi hem te mig, o vi spelade tvspel o typ prata. Och va ute lite.. :P  Sen så gick vi in o spelade tvspel och sen for hon hem o åt. Och sen åt jag och sen har jag bara pluuggat. kram

För trött för att skriva igår

Jag var alldeles för trött för att skriva igår och före modevisningen hann jag inte

Ja, det var ju modevisning igår. Det gick förvånansvärt bra ;D Jag gick 3 ggr på scenen och första bytet hade jag en tröja o jeansleggings, sen på andra bytet så hade jag en sommarklänning med "partyleggings" som han som pratade sa (Det var lackleggings :P). Sen sista gången hade jag på mig klänningen med lackleggingsen igen, för då var det final... ;P Det gick bra iallafall.
Nu ska jag till skolan. Eller ja, ta på mig ytterkläder. :P

dagens outfit (i ord och meningar)

  • Katttröjan från Thailand, skitsöt. :) <3
  • Svarta leggings
  • Randiga sockar som är "korta"

Joo , x) och kofta/jacka när ja va ute. o skorna då. x)


happy birthday, happy birthday tralalala..

Idag fyller en av mina kompisar år :) GRATTIIIS ! :D
Skolan orkar jag inte berätta om, den är inte så intressant ;) Efter skolan for jag te musikskolan (Som vanligt - ialf på måndagar.) och sjöng. Jag sjöng en "ny" låt, Hurtful :) Vi har inte tränat på den ngt men jag har lyssnat på den ett x antal gånger ;3 Sen så kom mamma o hämta mig o vi for på ica, ja fick tuuugguuuuuummi :D Sen hem och jag ringde Fliipppa, o sa nå grejs te henne. O vi bestämde igår att vi skulle fara o äta på Frasses för att hon fyller år idag, så vi for runt fyra o åt där :) Och jag beundrar henne... Hon drack upp 0,8 liter milkshake ! Det skulle jag aldrig klara av O.o aja men vi gick runt på stan o sen for vi hemm o nu sitter ja här. ja. that's my day. x)

kraaaaaaaaam


Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma från Farmor :P Jag hann inte skriva något, eftersom hon kom helt oväntat och hämtade mig. Eller ja, pappa hade skjutsat henne på affären för hon var utan bil ;) Så ja.. Vi åt pannkakor med hallonsylt till lunch. Nu är jag nog mätt ett tag framöver, hahah x) Kanske inte. Men ja. Jag orkar iallafall inte något mer nu precis... ;) Vi såg på teve och vi åt gó mat och så :) Men nu ska jag försöka fixa lite mer på designen.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL! :D

24/4 2010

Hallooj!
Jag har nyss klätt på mig, eller ja jag gjorde det för typ en halvtimma sen. Jag satte på mig strumpbyxor, grå tshirt och adidaskofta. Och färgglad palestinasjal x) Och vita "bollar" te örhängen. Det är inga bollar, men ja... x) Idag ska ja sova hos Farmor.. Mamma&Pappa ska ha middag. Så ja. Jag har inte så mycket att säga nu, ska fortsätta med det ja håller på med. x) Det blir en överasskning sen!


HEEEEEEEEEEEELG!

Ä N T L I G E N H E L G ! Även fast veckan gått ganska snabbt, så är det ändå skönt med helg. På morgonen i skolan började vi med att lösa korsord och samtidigt redovisa engelskaläxan för våran lärare. Sen så efter det hade vi rast, och sen efter rasten var det redovisning av HK-läxan. En kille i min grupp bakade, och han baka typ nå kakor oså ngt gisch (som min lärare kallare) emellan. Sen hade vi lunch (O ja var mätt.) & det var typ nå köttbitar, eller ja de såg ut som skinka men de var brunt kött x) Kallt var det. O ja vet inte vad det heter så det kan låta lite äckligt.. Men till var det potatisgratäng. Och PIZZASALLAD :D Hihi, me love ツ ♥ Sen så efter lunchen var det typ direkt café, asmycket fika idag ju ! O det var kladdkaka med grädde och jordgubbar o hallon på, och så var det rulltårta med samma grejs på ;) Och saft till. Sen var det gympa, INNEBANDY :D Sen for jag hem och jag o pappa for te möblera och köpte en ny stol te mej, en exakt likadan men min andra  var ju sönder. Svetsen inuti hade typ släppt (?) så vi va tvungen o köp en ny. Sen typ när ja kom hem satt jag vid datan ett tag sen for vi på Audio Video, för dom hade rea, o köpte en ny stereo till mooi. För min gamla va också sönder, assu typ skivgrejse fastna varenda gång man skulle trycka ut den, fett jobbigt. Så nu har jag ny stol och ny stereo. tack säger ja bara <3

Nu ska jag fixa lite i designen så den blir klar ngn gång !
kram


gomorron !

Ännu ett morgoninlägg, jag är bra, huh? ;) Nej men jag har nyss fikat och jag har klätt på mig. Inte ofta jag hinner det innan halv åtta.. Aja men ja, jag ska sätta upp håret sen kanske det kommer en dagens outfit, hoppas det :P Om jag orkar ta kort. Men det orkar jag nog ;) Idag har vi gympa, och vi har cafe, och redovisning av läxorna, HK&Engelska.

Kraam!


K00lt!

Jag tänkte visa er några ganska påhittiga och samtidigt roliga saker! Och väldigt smart också. :) Men först skriver jag om dagen.

Vi började dagen med att titta på The Ghost Hunter, sista avsnittet. Vi har tittat utan svensk text, så vi ska lära oss mera engelska :P Sen så jobbade vi med Europa, sen så hade vi rast, och vi hoppade twist. Tror jag? Ja, det gjorde vi nog. Sen gick vi in och vi hade musik, sen så hade  vi Europa igen, och sen lunch, lax med potatis! Ganska gott faktiskt :P Sen så efter lunchen hoppade vi hopprep/twist, sen efter lunchen hade vi genomgång med Niklas, en kille som jobbar på skolan som hjälp till en i klassen under. Vi hade genomgång av diagram och tabeller typ, och genomgången var i 50 minuter! :P Hela lektionen. Sen typ gick vi ut på rast o sista lektionen skrev vi om astrid lindgren. vi läser mio min mio i skolan så det var därför.


USB ♥ STRÖMADAPTER 49 kr
En väldigt smart idé tycker jag! Då slipper man ha tillexempel iPoden i datorn. När jag tänker efter har jag nog en sån här usbströmadapter... som är  från kameran! Yääy! :D Men en väldigt smart idé.




CHOKLADFONTÄN ♥ 499 kr
Ser kul ut men samtidigt så skulle jag inte kunna använda den... Just på grund av att jag har godisförbud ;)

Nu orkar jag inte lägga ut något mer, men det kommer säkert fler saker.
Båda sakerna kommer från coolstuff.se!

Ang. bloggdesigns

Som jag skrev i förra inlägget så gör jag helt gratis bloggdesigner.

Om du vill beställa en bloggdesign:
1. Kom på hur du vill att den ska se ut, bakrund, textfont&färg osv, om du inte vill att jag ska göra en helt fri, som jag vill ha den. Annars så kan du välja 50-50, du får bestämma vilka färger och så, så gör jag designen sen.
2. Skicka dina idéer och bilder till min bloggemail
(Ingen MSNadress!): [email protected]!
3. Nu får du helt enkelt vänta och se tills din design blir klar! :)


Det kommer även komma gratisdesigns! Mer om det skriver jag sen.

NY DESIGN !

NU ÄR DEN NYA DESIGNEN UPPE! :)

Bra / Dålig?

För er som vill ha en egen personlig design, då kan du kontakta mig på [email protected] eller bara kommentera här. Ni bestämmer själva!

Godmorgon folket!

Godmorgon! ;) Inatt har jag sovit bra faktiskt, inte som de andra nätterna i veckan. I måndags var det hopplöst (som man kallar en groda utan ben), men jag somnade iallafall efter några timmars vridande och suckande. Inatt har jag tagit igen det! Seriöst, inte vaknat någon gång! :D Aja, bort med det nu. Jag vaknade för typ 5 minuter sen, jag sätter nästan alltid på datorn för jag vill lyssna på musik för att min stereo är heeelt cp. Nu ska jag gå och äta frukost, tror det blir hårdmackor med skinka som alla andra dagar :) Med juice eller oboy till. Kanske lägger ut en dagens outfit innan jag går, annars kommer det när jag har kommit hem :)


Dagens låt

That should be me - Justin Bieber



Mmm
Everybody's laughing in my mind
Rumors spreading bout this other guy
Do you do what you did
when you did with me
Does he love you the way I can
Did you forget all the plans
that you made with me
Cause baby I didn't

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me, buying you gifts
This is so wrong, I can't go on
Do you believe..That that should be me

You said you needed a little time
From my mistakes
Its funny how you used that time
To have me replaced

Did you think that
I wouldn't see you out at the movies
Whatcha doin to me
You're takin him where we used to go
Now if you're tryin to break my heart
Its working cause you know

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me, buying you gifts
This is so wrong, I can't go on
Do you believe.. That that should be me

I need to know
Should I fight for love
Or disarm its getting harder to shield
This pain in my heart

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me


That should be me feeling your kiss
That should be me, buying you gifts
This is so wrong, I can't go on
Till you believe..That that should be me

That should be me
That should be me
That should be me

That should be me
<3















Ooonsdaaag

Hej! Idag är det onsdag (Som många redan vet) och på skolan så första timmen hade vi Engelska och läste i boken Mio min Mio, som vi håller på att läsa i skolan. Den är skriven av Astrid Lindgren (Som många också redan vet) och det är inte den bästa boken, men inte den sämsta heller om man säger så... Då den jag läser hemma är så mycket bättre! :D Sveket av Kristin Cast och P.C. Cast och den handlar om Zoey Redbird, som blev märkt i första boken och ja, och hennes bästavän svek henne och så vidare. Hon kom till Nattens hus och där har hon fått några vänner och översteprästinnan på skolan (Svenskt språk = en typ av rektor.) är Zoeys mentor. Hon får även fiender och ja, ni får läsa boken själv ;) Jag har ännu inte läst ut den men jag älskar de böckerna. 1:an har varit bäst hittils men vi får väl se. Haha, jag som tänkte prata om skolan. Men iallafall, när vi haft Engelska och läst lite i boken så for vi på slöjden, för vi hade bytt slöjdtimme med 6:an, för de har bad direkt efter lunch och ja de skulle inte hinna äta om de är på slöjd efter oss. När vi kom till skolan så for vi te lunchen, varm korv med bröd, inte korvbröd utan något annat bröd, vet inte vad det heter, och potatismos. Med sallad, tomater osv. Och ketchup (Hehe, pappa sa att vi skulle köpa 11 kilo kethup när jag fyllde år (Varför 11 vet jag inte, jag fyller ju 12) för jag åt ketchup te ganska mycket när vi var i Thailand.)! :D Sen efter lunch hade vi Matte, trååkk, vi fick rätta själva efter facit, hade gaanska många fel (a) Men jag hade räknat fel på en massa, min lärare såg direkt vad jag räknar fel. Så det är lugnt. Sen så gick vi ut på rast och hoppade twist, sen for vi in, och då kollade vi lite om Vulkaner från Nyheterna, vi pratar om det där i klassen ;) Och vi fick veta att vulkanen ayflajblajajökull (eller vad den heter ;D) hade 3,5 km i diameter öppning. Och Katla, Islands största vulkan, hade 10(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)km diameter öppning. Och det kallar jag MYCKET ! Men kolla härå, världens största vulkan, som är på Hawaii, den har 3,5 MIL diameter öppning. DEEET är ännu mer än mycket ! Haha, intressant att veta om vulkaner va? ;) Sen så kollade vi lite på låtar te examen, och imorgon har vi musik (!!) och vi måste ha bestämt en låt. Ja vill ha Love me med Justin Bieber :D Det vill många andra också ^^ (a) Sen följde jag F hem, och vi va ute o gick typ o pratade, och sen for jag hemåt, städa klart rummet, gjorde läxan, o nu sitter jag här... :P Det tog ett tag o göra HKläxan, och de va ju att städa rummet.

Kram! :)<3

P.S. Jag tänkte lägga ut min nya design här snart... Håll utkik!

måndag ..

Hallooo, ja, måndag är ju inte direkt min favoritdag, men ja.. ;) Man är skittrött assu ! ja idag så va ja i skolan ufc, sen så typ ja hände det nge som ja inte tänker berätta om, och julia sa att hon skulle få ett blåmärke och det lät som om jorden skulle gå under och jag va på jättedåligt humör och helt plötsligt börja ja skratta när ja sa de... ja skratta så mkt så jag börja grina, (y) DET är inte ofta ;) Även fast det hänt X antal gånger förra veckan.. och idag då. :P sen när vi sluta så hade ja musik , ja gick dit sen hämta mamma mig , sen så for vi te skoaffären , o ja fick nya skor, skitsnygga ;d o sen gick vi in på lindex , o ja fick jeansshorts, sen typ for vi hem ja duschade sen åt vi, o sen vid halv6 for vi på modellgrejsemojset, o ja kom hem därifrån typ kvart över sju ? nått sånt. sen typ har jag suttit här.

kram !


Varit med Julia :)

Hej! Inte skrivit något idag, men kan skriva om dagen nu :)
Jag vaknade runt nio, jag vill ju inte sova bort hela dagen ;) Jag klev upp då, och typ sa gomorron te mamma och pappa och blev arg ytterligare en morgon denna helg (Blev arg igår också ;c), buhuhuh det snöade :( Men ja, det försvinner typ direkt, och ja vi fikade typ 20 i 10, sen så satte jag mig här, sen vid halv 1 så gjorde jag lunch, nudlar, sen så satt jag här en stund till och sen gick jag ut och så smsade jag Julia på ett tag, och frågade om vi kunde va, och då sa hon att hon var på hotell lappland för att henes föräldrar jobbar där, fast hon smsa sen o sa att hon kunde gå hem o va med mig istället :) Så jag for hem till henne när hon kommit hem, där har jag varit sen typ klockan 2, o sen vid 4 va jag tvungen o fara hem, för att vi skulle äta, uusch ingen god mat, korv i ugnen med senap o så på, blää ! o nu sitter ja här o bluuuggar ;3

ska dra, kanske lägger in ngt videoinlägg eller något senare :)

puss

daaageen

Jo, som jag sa förut, så for vi o badade. Jag, Kusin och Nora (Min systerdotter). He va kul (y) Sen när vi farit hem därifrån satte jag mej här ett tag,  sen så va ja tvungen o ta bort grejerna från fönsterbrädan o skrivbordet, för pappa skulle byta persienner (Y) xD De förra var ju sönder. Eller ja, ja. De gick inte o vrida igen om man säger så. Och dom var fett fula. Nu har jag svarta ! (Y) Igår var jag med Josse ! :) Vi va ute o cyklade lite, sen så var vi hemma hos mig här och sen hemma hos henne. ^^ Och jag är bäst på att blogga, visst? :D Okej, kanske inte, men jag har lovat att bättra mig, ska försöka hålla löftet också. :) Men nu orkar jag inte mera. :D

Hejdå! <3


Ska och bada!

Hej! Jag ska och bada om ett tag, på badhuset då såklart. Än kan man inte bada utomhus ;) Men jag sitter ialf i bikini och mjukisbyxor och bloggar, ska snart stänga av datorn och göra mig klar! Kanske blir lite bilder oså men tror inte det.

Kram!


Skriver senare... LOVAR !

muahahah, jag höll mitt löfte :D (not..)

sru, men jag har faktiskt ett liv. ;) Just nu sitter jag och tittar på Talang. Nyss var det några tvillingar som hade någon skelettsjukdom som rappade :) Sweet! Tre gröna bockar! Wohoo! (Y) Jag kanske spelar in ett vid. inlägg i pausen för jag orkar inte skriva :)

Ska städa nu, skriver senare.

Ja.. Som rubriken lyder. Lägger väl in före&efter bilder också (kanske.)

haft fullt upp.

Hejsan! Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Förlåt... Ska försöka bli bättre ;3 Snart kanske det kommer en ny design också! ;3 Blir väl kul? :) Hahah, kanske inte.. Men ialf ;)
Imorgon ska jag baka! Vi har i läxa att baka :P Ahah.. aja jag är trött så ska inte trötta ut er ;) Ska jobba på designen istället. Puss!

Tävling på Guchie.blogg.se!

Jag är med i en tävling där man kan vinna en affisch med Edward, Bella och Jacob från New Moon där det även är nedräkning till Eclipse. Och man kan även vinna vykort, och 2 armband. Jag hoppas verkligen jag kan vinna! :)

G U C H I E . B L O G G . S E

http://guchie.blogg.se/category/guchies-contest.html - direkt länk till inlägget

käkar popcorn :3

heejsan ! :3
Jag sitter o kääkar popcoorn, och snart börjar fotbollen. Ska väl kika lite på det, medans jag ser ngt avsnitt av trueblood! :D vi hörs ngnannangång..

Inte uppdaterat idag, sorry.

Ja, som ni kanske sett så har jag inte uppdaterat så bra idag.. Men jag vaknade vid 10, sen så tog ja de bara lugnt, o sen åt jag frukost med familjen, sen så for mamma o pappa o köpte nya köksstolar! De var skitsnygga :3 Sen så satt ja häär, sen for vi på stan och jag fick en cykelhjälm :) Sen när vi va på väg hem mötte vi mormor som va typ 20 meter ifrån vårt hus o hde lämnat ngra tidningar (?) o då kom honn in o drack coffeeee, o jag busa med leija (voffsingenn, pappa gick o hämta hoonn förut idag, typ 1 timme efter frukost :3 efter det for dom o köppte nya stolar.. glömde skriva dt.. SORRYY ! :D) , sen när mormor for hem då gick ja o pappa ut o gick med leija, typ 3 km , (y) oså komme vi hem för typ en halvtimma sen!

Skriver mer senare, LOVAR !

Kramar

dagens låt :3

alloo

Vi for på ngn pizzeria o åt, dom hade sjuukt äcklig pizza, och den var helt vattnig ;o Jag tog "Catarina", den hette så :c Med salami och oliver, o de vanliga ofc :p sen for vi te möblera/elkedjan, o nå affär där dom säljer färger o tapeter o sånt, o vi kolla på köksstolar, för våra är heelt förstörda (katternas fel.) .. så ja, men sånt får man leva med helt enkelt ! Sen kolla vi på tapeter te mitt rum, till en fondvägg. Jag vill ha turkos fondvägg typ, o de 3 andra väggarna svarta. Men vi får se vilken färg fondväggen blir, så man får gå utifrån det. Men vill heelst ha svart ^^ aa iaf, nu ska jag sluta prata om mina "designerdrömmar", ikväll blir det o se talang, sen bara slappp, :3

kram !


DAGENS LÅT; FIGHT FOR THIS LOVE - CHERYL COLE
(orkar inte lägga in länk/video :D)


videoinlägg.


freedaaag,

shasha bloggen (: ja har nyss fixa mig, klätt på mig o sminkat mig. Tog på mig tights, ett linne från h&m, underkläder från h&m , och tofflor m hellokitty :3 Sen sminkvis tog jag bara på mig foundation , läppglaans o mascara :3 o mina stora guldringar, ja asså örhängen ^^ och så har jag på mig bästisarmbandet, like always.
Idag ska jag väl ut o göra ngt, men ja vet inte vad.. nånting ialf. :3 vi hörs senare !

kram


Ny blogg! :)

Ja, det här är min nya blogg. Min förra hette (Som fortfarande är kvar, så dom som kikar in där ser att jag har ny blogg.) thelifeofelinah.blogg.se, o nu har jag den hära. Egentligen behövde jag inte en ny blogg, men jag hade en stilmall jag skulle lägga in och så, men då funkade den inte och den funkar här, men jag råkade radera den så jag gjorde en helt ny header o så via picnik, drf är den inte så bra, o ja va tvungen o göra den större i paint, drf är det inte bra kvalité. Men jag ska fixa det senare, men nu får ni nöja er med detta.

Kram

RSS 2.0